Media


Tervetuloa Folklandia-risteilyn mediasivuille

​Luvassa on hileisen kuumaa folkhuumaa!
Kansanmusiikin ja -tanssin suurin folkloren talvitapahtuma avaa jälleen festivaalivuoden 12.-13.1.2018. Risteilyllä on 131 kansanmusiikin ja kansantanssin huippunimistä koostuvaa esiintyjäkokoonpanoa ympäri Suomen ja eri puolilta maailmaa kuudesta eri maasta. Folklandia ammentaa sisältönsä aineettomasta kulttuuriperinnöstä ja vuoden teema on ”Kaikilla mausteilla – kansanmusiikin ja kansantanssin elävät perinteet”.
Voit selata risteilylle tehtyä Folklandia Sanomia alla olevasta linkistä:
http://epaper.prinergy.fi/folklandia2018

Folklandia-risteilyn aikataulu 
TallinkSiljan M/S Silja Europa lähtee perjantaina 12.1.2018 Helsingin Länsiterminaalista T1 (niin sanottu vanha terminaali) klo 18.30 ja palaa takaisin samaan paikkaan lauantaina 13.01. klo 16.00.

Akkreditointi
Mikäli haluat akkreditoitua Folklandia-risteilylle kirjoittavaksi / juttu tekeväksi toimittajaksi, voit tehdä sen alla olevan linkin kautta 5.12.2017 mennessä. Tarvitsemme laivayhtiötä varten myös syntymäaikasi. Sataman terminaalista saat maihinnousukortin ja pressikansion, josta löytyy koko Folklandia-risteilyn ohjelma. Vuoden 2018 risteilyn esiintyjät ja ohjelma julkistetaan marraskuussa 2017. Tervetuloa!
Akkreditoidu Folklandia-risteilylle kirjoittavaksi / juttua tekeväksi toimittajaksi 5.12.2017 mennessä.

Akkreditointi Folklandialle on päättynyt. Jos myöhästyit ja haluat vielä akkreditoitua, eikä linkki toimi, laita sähköpostia suoraan tiedottaja Maarit Saarelaiselle maarit.saarelainen (at) nuorisoseurat.fi

​Valokuvat - Kuvagalleria löytyy nettisivuilta Folklandia-risteilyn valokuvagalleriaamme risteilyn päätyttyä. Risteilyn aikana tarvitsemiasi kuvia voi tilata suoraa valokuvaajilta.