Media

FOLKLANDIA 2017

Tervetuloa Folklandian mediasivuille!


Folklandia-risteily tarjoilee jälleen hileisen kuumaa huumaa uteliaasti kokeillen, traditiosta ammentaen ja perinnettä kunnioittaen. M/S Silja Europa risteilee välillä Helsinki-Tallinna-Helsinki 12.-13.1.2018.
Kansanmusiikin ja kansantanssin suurin folkloren talvitapahtuma Folklandia avaa festivaalivuoden aina tammikuussa ja ensi vuonna juhlitaan 23 vuotiasta Folklandiaa Kansanmusiikin ja Kansantanssin Edistämiskeskuksen ensi vuoden teeman mukaisesti ”Kaikilla mausteilla – kansanmusiikin ja kansantanssin elävät perinteet”.
Teemavuoden tavoitteena on nostaa pienet paikallisperinteet ja perinteentaitajat valokeilaan ja osoittaa, ettää perinne on ihmisten tekemää ja ajassa elävää. Folklandian taustajärjestäjinä ovat alan tärkeimmät kotimaiset järjestöt, tapahtumat ja oppilaitokset.

Folklandia-risteilyn aikataulu
TallinkSiljan M/S Silja Europa lähtee perjantaina 12.1.2018 Helsingin Länsiterminaalista T1 (niin sanottu vanha terminaali) klo 18.30 ja palaa takaisin samaan paikkaan lauantaina 13.01. klo 16.00.

Akkreditointi
Mikäli haluat akkreditoitua Folklandia-risteilylle kirjoittavaksi / juttu tekeväksi toimittajaksi, voit tehdä sen alla olevan linkin kautta 5.12.2017 mennessä. Tarvitsemme laivayhtiötä varten myös syntymäaikasi. Sataman terminaalista saat maihinnousukortin ja pressikansion, josta löytyy koko Folklandia-risteilyn ohjelma. Vuoden 2018 risteilyn esiintyjät ja ohjelma julkistetaan marraskuussa 2017. Tervetuloa!
Akkreditoidu Folklandia-risteilylle kirjoittavaksi / juttua tekeväksi toimittajaksi 2.12.2016 mennessä.

Valokuvat - Kuvagalleria löytyy nettisivuilta Folklandia-risteilyn valokuvagalleriaamme risteilyn päätyttyä. Risteilyn aikana tarvitsemiasi kuvia voi tilata suoraa valokuvaajilta.